Budget Parts B.V.
Budget Parts B.V.
Kampenringweg 13
2803 PE Gouda
+31(0)182 - 698939 - info@budget-parts.nl

28 jaar specialist in nieuwe Land Rover onderdelen

 
Nieuws: klik op actueel !!

Retourneren_Zichttermijn

Reclameren:

- Koper is verplicht het gekochte direct bij aflevering te controleren op eventuele zichtbare gebreken of beschadigingen.
- Eventuele reclames inzake het gekochte dienen uiterlijk binnen zeven dagen na ontvangst schriftelijk of per e-mail bij verkoper te worden gemeld.

Zichttermijn:

- Koper kan binnen veertien dagen na factuurdatum het gekochte retourneren mits ongebruikt en in onbeschadigde en onbezoedelde originele verpakking en na overlegging van de originele factuur en het betalingsbewijs in de vorm van een pinbon of een kopie van de bankoverschrijving.
In dit geval crediteert verkoper het volledige aankoopbedrag van het gekochte  aan koper met uitzondering van de eventuele verzendkosten. 
- Retouren na veertien dagen na factuurdatum worden belast met een verwerkings- en administratiefee van 15% met een minimum van € 25,- exclusief BTW. Retouren na twee maanden na factuurdatum worden geweigerd, tenzij schriftelijk overeengekomen.
- Retouren die buiten de termijn vallen van veertien werkdagen worden gecrediteerd in de vorm van een tegoed voor volgende aankopen.


Speciale bestellingen /  electronische onderdelen:

- Speciaal voor/door koper bestelde zaken alsmede electronische onderdelen en drukwerk worden nimmer retour genomen.

  • Uitgebreid betaalgemak: