Budget Parts B.V.
Budget Parts B.V.
Kampenringweg 13
2803 PE Gouda
+31(0)182 - 698939 - info@budget-parts.nl

28 jaar specialist in nieuwe Land Rover onderdelen

 
Nieuws: klik op actueel !!

Over Budget-Parts

Activiteiten

BUDGET-PARTS B.V. is een bedrijf met twee vestigingen gespecialiseerd in de toelevering van onderdelen en accessoires voor alle typen voertuigen van het merk Land Rover. Wij leveren aan:

-        Garagebedrijven
-        Particulieren
-        Wederverkopers
-        Land Rover-dealers
-        ANWB
-        Internationale hulporganisaties

 

 

Kwaliteit van de producten

BUDGET-PARTS B.V. levert hoofdzakelijk en bij voorkeur nieuweoriginele Land Rover-onderdelen of onderdelen gemaakt door een fabrikant die ook voor Land Rover fabriceert (OEM=Original Equipment Manufacturer). Soms is het echter noodzakelijk om replacement te leveren omdat noch Land Rover, noch een OEM-fabrikant het desbetreffende onderdeel nog maakt. Ook replacement onderdelen waarvan is vastgesteld dat zij voldoen aan de gestelde eisen, komen in ons assortiment voor. Het kwaliteitsaspect staat bij ons hoog in het vaandel. Als we niet overtuigd zijn van de kwaliteit, nemen we het artikel niet op in ons assortiment. Natuurlijk worden alle onderdelen geleverd met de wettelijke  garantie. Deze is altijd minimaal 24 maanden. Zie voor bijzonderheden omtrent garantie etc. de voorwaarden.

 
 
 
Met de Budget Parts spaarkaart kunt u sparen voor korting.

Voor iedere volle €20,- die u bij ons in de webshop besteedt ontvangt u één stempel op uw virtuele spaarkaart. Hier hoeft u niets voor te doen, dit wordt in onze administratie voor u bijgehouden.

Een spaarkaart is vol met 10 stempels, u ontvangt dan een e-mail met een kortingscode waarmee u bij uw volgende bestelling een korting van € 10,- krijgt!

U ontvangt dus over uw aankopen in de webshop 5% extra korting met de spaarkaart!! Per nieuwe bestelling kunt u 1 kortings- code ingeven.
 

Spaarkaarten zijn er alleen voor particulieren. Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW. De punten zijn niet overdraagbaar. Motoren, versnellingsbakken en chassis vallen niet onder het spaarkaartsysteem; wel kunt u hierop uw volle spaarkaarten inwisselen.

 

 

Impressies van Budget-Parts Gouda:

 

  

         

     

  • Uitgebreid betaalgemak: